2016-03-21 22:17:00

Završna konferencija projekta Pro-Po-Li

U Kulturnom informativnom centru Gospić 17. ožujka 2016. održana je završna konferencija projekta PROmocija Poduzetništva i Obrta među srednjoškolcima u Ličko–senjskoj županiji (Pro-Po-Li). 

Projekt PRO-PO-LI provodio se u razdoblju od 20. srpnja 2015. do 19. ožujka 2016. godine u pet srednjih škola u Županiji. Nositelj projekta bila je GTF–Inicijativa za održivi rast iz Zagreba, a partner Udruga Gačanka iz Otočca.

Na početku konferencije voditeljice projekta  Mary Ann Rukavina Cipetić i Dragica Rogić ukratko su predstavile realizaciju projekta te podsjetile na ciljeve projekta, za koje se nadaju da je ostvaren, a to su promicanje poduzetništva među mladima, vlastito zapošljavanje i smanjenje nezaposlenosti.

Potom je o podršci projektu i njegovim rezultatima pričala Irena Buneta, viša stručna suradnica u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti.

Nakon nje su riječ imali mentori koji su se složili da je ovaj projekt zbližio 5 škola Ličko-senjske županije, te nam svima donio nova poznanstva i prijateljstva.

Za kraj, nas 10 ambasadora poduzetništva prezentiralo je svoje poslovne ideje, onako kako smo to učili prezentirati na ovom projektu.

David Brajković, 2. ekon.


Srednja škola Otočac