2015-11-20 14:54:04

Skypeom do Španjolske

U ugodnom raspoloženju proteklo je današnje druženje putem skypea, upriličeno u informatičkoj učionici naše škole, na kojem su informacije razmijenili učenici programa elektrotehnike koji s prof. Eduardom Tomićem borave u Španjolskoj na stručnoj praksi i učenici kojima tek predstoji put – nekima već sljedećeg ponedjeljka u Španjolsku.  

Ove prve je zanimalo kakvih novosti ima u školi i kako se odvija nastava bez njih, a ove druge kakvo je vrijeme u Španjolskoj (i dalje su u kratkim rukavima, a temperatura je oko 20 stupnjeva), što se radi na praksi i kako se provodi slobodno vrijeme. 

Podsjetimo, radi se o EU projektu Koraci za život-Inovacije u obrazovanju u sklopu programa Erasmus+, u kojem sudjeluju tri grupe učenika iz naše škole (uz učenike iz Strukovne škole Gospić i Tehničke škole Karlovac). Prva grupa elektromehaničara boravi u Španjolskoj od 8. do 21. studenog, druga od 22. studenog do 5. prosinca 2015., dok će treća grupa na trotjednu praksu u Njemačku od 17. siječnja do 6. veljače 2016.

Foto galerija


Srednja škola Otočac