2022-04-26 13:01:37

MEĐUŽUPANIJSKI STRUČNI SKUP ZA NASTAVNIKE TZK-e

Međužupanijski stručni skup za učitelje i nastavnike tjelesne i zdravstvene kulture održan je u Srednjoj školi Otočac dana 21.4.2022.godine. /Istarska, PGŽ i LSŽ/ s temom – Izvannastavne i izvanškolske aktivnosti učenika.

Uvodnu riječ i pozdrav sudionicima skupa uputile su ravnateljica Srednje škole Otočac Adela Rukavina, prof. i savjetnica za TZK-u Margita Lukas, prof.

Nakon prikazane kratke animacije – Stari grad Otočac, uz komentar Manje Kostelac-Gomerčić, prof. sudionici skupa su mogli odabrati aktivnost u kojoj su i sami aktivno sudjelovali s obzirom na temu skupa i radionice:

Stolni tenis – voditelj: Dubravka Kostelac, prof. Badminton - voditelj: Pero Poklepović, prof Pješačenje - voditelj: Manja Kostelac Gomerčić, prof. Teretana i fitness- voditelj: Margareta Rogić, prof. Kuglanje - voditelj: mr. sc. Suzana Bižanović

Nakon održanih radionica prikazane su prezentacije aktivnosti po grupama te evaluacija skupa.

Zaključak i želja svih prisutnih je da se sljedeći međužupanijski ili državni dvodnevni stručni skup održi upravo u gradu Otočcu zbog odlične organizacije, infrastrukture, predivnih sportskih objekata i gostoprimstva.


Srednja škola Otočac